Бен Афлек е обявил за продажба имота си за 8,9 милион долара. Той се намира на частния остров Хамптън айлънд призърв край бреговете на Джорджия.

На площ от 87 хектара са разположени три отделни къщи. Едната, от които е на два етажа. Там са обзаведени четири спални с четири банки към тях, трапезария с кухня. Приемна и кабинет.

От антрето, в което има големи каменни колони се стига до внушителни стълби. Които водят до просторно фоайе. Гостите на новите стопани както и самите те могат да изберат да тръгнат по една пътека. Която води към реката, предават от tialoto.bg.

Снимка: Engel & Volkers Daily Mail

Втората къща е с още пет спални. Интересното при нея е, че стените й са изцяло от стъкло. Третата постройка е на един етаж и е с покрив от метал. Там се намира камина, а подовете са от камък.

На самия пристан пък корабче, което носи името „Пилар” чака своите гости да ги заведе на разходка. Или пък да го използват като допълнително жилище за посетителите на домакините. Ако обичат да се събират с повече хора в големи компании.

Говори се, че през 2003 година Бен Афлек е платил за имението 7,11 милиона долара. Той бе женен за Дженифър Гарнър, от която има три деца – Вайълет на 12, Серафина на 9 години и едно момче Самюел. Което е на 6 години.

Вижте имота на Бен Афлек в цялата му прелест в нашата галерия!

Снимки: Engel & Volkers Daily Mail

 

Източник: http://www.razkritia.com