Ние от Ависта България винаги обхващаме всеки аспект на бизнеса с недвижими имоти, затова имаме удоволствието да представим на клиентите си и читателите на блога ни нашите съвети за тенденциите в интериорния дизайн за 2021г.

Луксозен Комфорт

Класическите и съвременните интериори са представени в малко по-личен план. Чисто класическата линия е изразена в заоблените и еклектични контури на мебелите. Стане ли дума за цветове – на преден план идват дискретни матови пастелни цветове с вариращи нюанси на сивото. Мебелите и осветителните тела ще продължават да изглеждат все по-луксозно с нежни отенъци на бронз и злато. Тези модерни цветни схеми и елегантни материали биха изглеждали най-добре върху номер едно избор на подова настилка за 2021 година – белият мрамор.

Модерен романтизъм

Този стил е инспириран от подредените с вкус градини и е изразен в комбинация от флорални цветове, умело допълнени с нюанси на пролетно зеленото и неутрални цветове. Резултатът е симбиоза между рустикално ретро и модерен романтизъм, способна да направи топъл и уютен всеки апартамент в града. Ако търсите вдъхновение, погледнете магазините за мебели втора ръка, които са пълни с потенциални представители на този стил. Решите ли да пренесете градините в дома си, комбинирайте елементи от природата с елементи от дизайна на Вашето жилище: сухите клони бързо се превръщат в декорация за стени, ако се лакират по подходящ начин, за да изпъкне текстурата им; използването на множество саксии с растения по масите и етажерките е задължително. Така в домът Ви ще цари вечна пролет.

Скандинавски пейзаж

Елементи от природата на скандинавските страни ще доминират в интериора на жилищата през 2015 година. Стилът на Скандинавския пейзаж представлява интересен микс от метали, парчета скали, дърво, стъкло и кожа. Повърхностите са патинирани – подовите настилки, мебелите и дори текстилът. През 2015 година ще използваме за пердета и покривки все повече лен. А що се отнася до цветовете – тази природно рустикална тема се допълва най-добре от нюанси на кафявото и зеленото.

Подводно синьо-зелено

Когато наближи лятото, всеки започва да мисли за мечтаната ваканция на морето. Това мислене неизменно ще се отрази и на интериора на домовете. Предпочитани ще са зелени, сини и тюркоазени нюанси, умело комбинирани с бяло. Мебелите ще бъдат изцяло от дърво и боядисани в нюанси на сивото. Препоръчваме също картини, напомнящи за морето и океана, които да подсилят усещането за лято.

Категории Интересно