Яба даба дуууу! Познато ли ви е?

1

Да, това е! Прословутата фраза на Фред Флинстоун от прекрасното детско анимационно филмче “Семейство Флинстоун” – любимо на малки и големи от 90-те години на миналия век! Изрича я, винаги когато му е супер готино.

Е, такава емоция може да създаде у всеки почитател или авантюрист вила в реалността, с типичните за героите от каменната ера къщи.

Тя струва 3, 250 млн. долара. Мебелите вътре са по специален дизайн и поръчкови. Вилата се намира на плажа на Малибу, Калифорния, със собствен частен плаж. Само дето няма да дойдат мини динозаври и  мамути, които да бъдат използвани като уреди или да направят своите ценови предложения.

Ако сте запазили детското в себе си, докоснете се, макар и в снимки от чудната атмосфера:

2

Ефектни гледки към океана

3 4

Къщата на семейство Флинстоун от филмчето

5

Къщата в реалността – на плажа на Малибу, Калифорния
 6
ГХЙ
ГФГ
777
Семейство Флинстоун” е анимационна пародия на модерния начин на живот като действието е ситуирано в Каменната ера. Двете семейства Флинстоун и Ръбъл ползват езика и маниерите на настоящето, но живеят в пещери и си служат с предмети от праисторическата действителност. Животът и на двете семейства се променя, когато Уилма Флинтстоун ражда малката Пебълс. За да не изостават семейство Ръбъл осиновява Бам Бам.

Безброй нелепи ситуации изпълват филмчето, наред с остроумни коментари и един симпатичен домашен любимец – динозавърът Дино.

Източник: Sever.bg 

Категории Интересно