153691_1

 

 

 

 

 

Wikkelhouse е изградена напълно от екосъобразни и 100% рециклируеми материали. След като картонът е основен строителен материал, не е изненада, че той осигурява на къщата добра изолация. Всяка една от стените е допълнително облечена в слой дърво, което допринася за понижаване на сметката за ток и едновременно с това защитава дома при различни климатични условия. Всяка зона тежи 500 кг. Проектирана е по начин, че може да бъде конструирана напълно само за ден.

2(2647)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компанията, която стои зад проекта – Fiction Factory, заявява, че техният строителен материал се характеризира с минимум 50 години продължителност на живота. Всички зони са ръчнонаправени и като резултат са произведени 12 къщи за период от една година. Стандартната поръчка на Wikkelhouse започва от 3 зони. Тази цифра може да набъбне спрямо предпочитанията на клиента.

3(2421)Разгледайте снимките, за да добиете по-ясна представа за него: Wikkelhouse може да бъде такава, каквото вие я поискате.w

Накрая всяка една от къщите се обработва, за да стане водонепроницаема. Дишащото фолио и дървеното панелно покритие ги защитават, независимо каква е прогнозата навън.

4(2092)

 

Източник: PROFIT.bg

Категории Интересно