ЕДИН РАЗЛИЧЕН ХОТЕЛ В МАТЕРА, ИТАЛИЯ

от Ависта на

ЕДИН РАЗЛИЧЕН ХОТЕЛ В МАТЕРА, ИТАЛИЯ

Бихте ли спали на място, изглеждащо като пещера, заобиколено от богата органична палитра и топлината и стилът на високия клас дизайн? Ние, да, с удоволствие. Една нетипична комбинация на ретро дефиле от 60-те с поръчково модерно оборудване, която прави атмосферата силна и незабравима.

Един различен хотел (1)

Един различен хотел (2)

Един различен хотел (3)

Един различен хотел (4)

Един различен хотел (5)

Архитектите от студио „Манга“ успяват да запазят, възстановят и добавят художествена стойност на невероятните руини от това старо, историческо място. Разположен сред очарователния пейзаж на древната история, богатите традиции и семплата елегантност, дизайнът на хотела не е имал друг избор, освен да се превърне в една изящна история, която е разказана отново.

Един различен хотел (6)

Един различен хотел (7)

Един различен хотел (8)

Един различен хотел (9)

Един различен хотел (10)

Органичните материали, от които са съставени стаите и обществените пространства в хотела като глина, камък, дърво, текстил, елегантни стъклени и метални допълнения и тоналности, прекрасно кореспондират със светлината и свежата цветова палитра в нейните земни тоналности. Поръчковата светлина върху мебелите от масивен дъб, някои от които черпят вдъхновение от 60-те, е хармонично допълнена с модерни дефилета (като схемата за осветление на ефирно стъкло) и съвременни функционални удобства.

Един различен хотел (11)

Един различен хотел (12)

Един различен хотел (13)

Дизайнерите постигат перфектен баланс между лекота и масивност и създават една атрактивна и ненатрапчива атмосфера.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *