ЕДИН РАЗЛИЧЕН ХОТЕЛ В МАТЕРА, ИТАЛИЯ

Бихте ли спали на място, изглеждащо като пещера, заобиколено от богата органична палитра и топлината и стилът на високия клас дизайн? Ние, да, с удоволствие. Една нетипична комбинация на ретро дефиле от 60-те с поръчково модерно оборудване, която прави атмосферата силна и незабравима.

Архитектите от студио „Манга“ успяват да запазят, възстановят и добавят художествена стойност на невероятните руини от това старо, историческо място. Разположен сред очарователния пейзаж на древната история, богатите традиции и семплата елегантност, дизайнът на хотела не е имал друг избор, освен да се превърне в една изящна история, която е разказана отново.

Органичните материали, от които са съставени стаите и обществените пространства в хотела като глина, камък, дърво, текстил, елегантни стъклени и метални допълнения и тоналности, прекрасно кореспондират със светлината и свежата цветова палитра в нейните земни тоналности. Поръчковата светлина върху мебелите от масивен дъб, някои от които черпят вдъхновение от 60-те, е хармонично допълнена с модерни дефилета (като схемата за осветление на ефирно стъкло) и съвременни функционални удобства.

Дизайнерите постигат перфектен баланс между лекота и масивност и създават една атрактивна и ненатрапчива атмосфера.

Категории Интересно