2_505

Можете ли да си позволите лукса да живеете в замък на „Дисни“?

Вероятно мнозина ще възприемат подобно начинание като своеобразно „порно“ в сферата на недвижимата собственост, но британски експерти са си направили труда да изчислят колко биха стрували имотите на персонажи от популярни анимации на филмовата компания, ако съществуваха в реалния свят, пише в. „Дейли мирър“, цитиран от БТА. Повечето от обичаните герои на „Дисни“ са се изправяли пред „порядъчна порция“ от житейски трудности – съмнителни сделки с морски вещици, бащи, постоянно придирящи на щерките си да се задомят, зли мащехи. За сметка на това анимационните персонажи не са се сблъсквали с жилищна криза. Водени от тази идея, експерти от британската фирма за недвижими имоти „Хаус нетуърк“ са изчислили колко биха стрували замъците и дворците на персонажи от анимации на „Дисни“, ако съществуваха в реалния свят. Специалистите не са пропуснали и къщурката, в която седемте джуджета приютяват Снежанка. Оценката е направена на базата на имоти в централната част на Лондон и британската провинция. Вижте ги: 1_152 Султанският дворец от „Аладин“ Оценката на двореца възлиза на внушителните 1,75 милиарда лири. Какво се предлага срещу подобна невероятна сума? Обител, подходяща за животни, удобно подземие, оградени със стени градини, великолепна тронна зала.

22_78
Кралският замък от „Пепеляшка“
Постройката, оценена на 83 милиона лири, предлага готически дизайн, 27 чисто бели кули, 55-метрова стена, частен ров, тронна зала.
3_434
Замъкът на Звяра от „Красавицата и Звяра“
Срещу сума от 15 милиона лири замъкът осигурява зашеметяващи планински гледки, 60 просторни зали, бална зала, омагьосани мебели и посуда, частни градини.
4_457
Замъкът на принц Ерик от „Малката русалка“
Оцененият на 4 милиона лири замък предлага гледка към океана, централна кула, двор, бална зала със солиден дървен под, частни пристанище и брегова линия.

6_460
Къщурката от „Снежанка и седемте джуджета“
Оценката на къщурката е 250 000 лири. Ако тя съществуваше, какво щяхте да получите за парите си? Две спални, които обаче осигуряват място за спане за осем души, провинциална обстановка в омагьосана гора, достъп до главна пътна мрежа и намиращи се наблизо диамантени мини.

Източник:
http://www.manager.bg/

Категории Интересно