Ние сме агенция за недвижими имоти с доста дълга история и знаем, че доверието на клиентите трябва да се печели всеки ден. Това е причината непрекъснато да подобряваме услугите, които предлагаме, да инвестираме в професионалното обучение на нашите брокери и в повишаването на квалификацията им. Затова спазваме строго професионалния етичен кодекс на „Ависта“ и се грижим всяко наше действие да е от полза на нашите клиенти и да подчертава, че с нас те могат да бъдат спокойни.

„Ависта“ – коректна фирма по още един показател

„Ависта“ – коректна фирма по още един показател

През месец януари получихме и сертификат „Коректна фирма“. Документът удостоверява, че към дата 21. 01. 2016 нашата онлайн репутация е била изрядна – без никакви негативни коментари и оплаквания от страна на клиенти.

По време на процесът на сертифициране, с помощта на специален софтуер, се прави проверка з

„Ависта“ – коректна фирма по още един показател

„Ависта“ – коректна фирма по още един показател

а „чувствителни фрази“ и негативни оценки и коментари на фирмата. С гордост заявяваме, че такива не бяха открити, което удостоверява и самият сертификат.

В България процесът на сертифициране се извършва от „Изследователски център за клиентски мнения“ – Бургас. Наличието му гарантира добра репутация и коректност по отношение на клиенти и партньори. Сертификатът се издава в 8 страни в Европа от 2013 година – Франция, Чехия, Полша, Унгария, Словения и Румъния.

Знаем, че най-важно е всекидневно да изпълняваме колкото се може по-добре своите работни задължения и да се грижим за своите клиенти. Но се радваме, че ежедневните ни усилия да сме полезни, поне до момента се оценяват от нашите клиенти. Сертификат „Коректна фирма“ е истинско доказателство за това.

Ще го откриете на сайта ни, ще го видите – окачен на почетно място на стената и когато дойдете в офиса ни, за да ви помогнем да продадете или да купите жилище.

За нас той е свидетелство, че усилията се възнаграждават.

Продължаваме все така да сме на ваше разположение за консултации и съдействие при покупка, продажба и наем на недвижим имот в София и областта. Доверете ни се и бъдете спокойни – ние сме коректна фирма.

Категории Интересно