ЗАЩО НИЕ СМЕ ПРАВИЛНИЯТ ВИ ИЗБОР

Светът на услугите, в който всички ние сме неразделна част, ни е завладял от всички страни. Свят, в който от една страна е клиентът, а от друга – доставчикът на услуги. Всеки един от нас може да е както от едната, така и от другата страна. Но от която и страна да сме, в света на услугите, най-важният аспект е коректността, защото тя поражда доверие. Особено това важи за доставчиците на услуги в сектора на недвижимите имоти, каквито сме ние от Ависта България. Вашето доверие е много ценно за нас, защото ознавача признание, че сме си свършили работата не само добре или отлично, а преди всичко – коректно. Коректният доставчик на услуги кара клиентите си да се върнат при него, гласувайки му пълно доверие и това е най-голямата оценка за доставчика на услуги, това е неговата професионална перспектива, това са неговите бъдещи финансови успехи!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Клиентите ни могат да разчитат на нас и нашето коректно обслужване от момента на осъщетсвяването на контакт по телефона или на място в офисите ни, до финализирането на профисионалните ни отношения.

И, за да не сме голословни, ще Ви дадем пример: Вие си търсите семейно жилище. Да кажем, финансовата страна Ви е уредена и искате да вложите парите си в това, за което сте си мечтали и действително искате да притежавате. Възможно е определено време да се колебаете – да се доверите на професионалистите в сферата на недвижимите имоти или да си търсите желаното жилище сами. Вероятно скоро, поради липса на необходимото време или след сблъсък с „подводните камъни“ в сектора, ще решите да се доверите на брокер. И съвсем естествено е да искате да поверите избора на бъдещия Ви дом на истински професионалисти или още по-добре – на коректни професионалисти! Нашият богат опит, добър имидж и безупречна репутация ще определят изборът да падне именно на нас. Така Вие решавате да се възползвате от нас като доставчици на услуги в сферата на недвижимите имоти.

Доверявайки се на нас, Вие сте направили правилния избор. Защото:

  • Ние ще Ви изслушаме внимателно и ще Ви изложим перспективата за това, което искате да свършим за Вас.
  • Ще подходим към ангажимента си отговорно.
  • Ще работим с темпове, които да доведат до желания резултат в най-кратки срокове.
  • В случай на необходимост ще Ви предложим решения за осъществяване на вашите цели.
  • Ще защитаваме интересите Ви така, както бихме защитавали собствените си интереси.
  • Ще финализираме сделката професионално и коректно спрямо Вас и всички участници в сделката.

Приемете това като наше обещание към Вас!

Доверете ни се и ние ще докажем, че сме правилният Ви избор!

Категории Полезно